Geriausiai šiam padažui tinka tirštas majonezas be jokių priedų. Taigi sumaišome majonezą su smulkintai kornišonų, įberiamee gerai nuvarvintų konservuotų kaparėlių, smulkintų krapų bei petražolių, įmaišome išspaustų česnakų. Pagardiname padažą druska ir maltais juodaisiais pipirais. Viską išmaišome ir skanaus. Šis padažas puikiai tinka prie keptos mėsos.
Autorius: Rasa
INGREDIENTAI:
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
0.5 saujos krapų
0.5 saujos petražolių
120 mililitrų majonezo
šiek tiek kaparėlių (konservuoti)
3 vienetai kornišonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Geriausiai šiam padažui tinka tirštas majonezas be jokių priedų. Taigi sumaišome majonezą su smulkintai kornišonų, įberiamee gerai nuvarvintų konservuotų kaparėlių, smulkintų krapų bei petražolių, įmaišome išspaustų česnakų. Pagardiname padažą druska ir maltais juodaisiais pipirais. Viską išmaišome ir skanaus. Šis padažas puikiai tinka prie keptos mėsos.