• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 mililitrų apelsinų (sultys)
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus (rudasis)
  • 20 gramų imbierų (šaknis)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 800 gramų moliūgų
  • šiek tiek druskos
  • 30 gramų sviesto
  • 1 vienetas sultinio (daržovių kubelis)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pasiruošti apie 800 ml sultinio. Moliūgo minkštimą supjaustyti kubeliais ir apkepinti su sviestu. Apibarstyti kariu ir cukrumi. Maišant troškinti apie 5 min. Apšlakstyti apelsinų sultimis ir po minutės užpilti daržovių sultiniu. Į sriubą įdėti nuvalytą imbiero šaknį ir virti ant silpnos ugnies 20-25 minutes. Tuomet imbiero šaknį iš sriubos išimti (jei mėgstate švelniau, išimti po 10 min.), įberti druskos, pipirų. Elektriniu plakikliu daržoves sutrinti. Įpylus į lėkštę sriubą pagardinti šaukštu grietinės. Sriubą galima paskaninti kepintomis moliūgų sėklomis ar kapotais migdolais. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 150 mililitrų apelsinų (sultys)
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus (rudasis)
  • 20 gramų imbierų (šaknis)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 800 gramų moliūgų
  • šiek tiek druskos
  • 30 gramų sviesto
  • 1 vienetas sultinio (daržovių kubelis)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pasiruošti apie 800 ml sultinio. Moliūgo minkštimą supjaustyti kubeliais ir apkepinti su sviestu. Apibarstyti kariu ir cukrumi. Maišant troškinti apie 5 min. Apšlakstyti apelsinų sultimis ir po minutės užpilti daržovių sultiniu. Į sriubą įdėti nuvalytą imbiero šaknį ir virti ant silpnos ugnies 20-25 minutes. Tuomet imbiero šaknį iš sriubos išimti (jei mėgstate švelniau, išimti po 10 min.), įberti druskos, pipirų. Elektriniu plakikliu daržoves sutrinti. Įpylus į lėkštę sriubą pagardinti šaukštu grietinės. Sriubą galima paskaninti kepintomis moliūgų sėklomis ar kapotais migdolais. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų