• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 100 gramų pievagrybių (švieži)
  • 1 stiklinė vandens
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 100 gramų žiedinių kopūstų
  • šiek tiek sparaginių pupelių (marinuotos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai reikės:
    300 g nebrangaus vištienos vyniotinio (parduotuvėse kainuoja ~ 9 litus).

    Visus produktus, išskyrus česnakus, supjaustyti pakankamai smulkiai. Pirmiausia pakepti vyniotinį (nuo jo išsiskleidžia šiek tiek riebaliukų, tad papildomai aliejaus nereikia). Tuomet suberti supjaustytas daržoves, o česnako galvutes įmesti nenuluptas ir apkepti. Kai viskas apkepa, užpilti paruoštą mišinuką: porą šaukštų miltų sumaišyti su stikline vandens. Dar keletą minučių pakepti ir ant galo įdėti porą šaukštų neriebios grietinės. Jei kam reikia, pridėti prieskonių.

Autorius: Lina

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 100 gramų pievagrybių (švieži)
  • 1 stiklinė vandens
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 100 gramų žiedinių kopūstų
  • šiek tiek sparaginių pupelių (marinuotos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai reikės:
    300 g nebrangaus vištienos vyniotinio (parduotuvėse kainuoja ~ 9 litus).

    Visus produktus, išskyrus česnakus, supjaustyti pakankamai smulkiai. Pirmiausia pakepti vyniotinį (nuo jo išsiskleidžia šiek tiek riebaliukų, tad papildomai aliejaus nereikia). Tuomet suberti supjaustytas daržoves, o česnako galvutes įmesti nenuluptas ir apkepti. Kai viskas apkepa, užpilti paruoštą mišinuką: porą šaukštų miltų sumaišyti su stikline vandens. Dar keletą minučių pakepti ir ant galo įdėti porą šaukštų neriebios grietinės. Jei kam reikia, pridėti prieskonių.

Autorius: Lina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų