Visus produktus, išskyrus česnakus, supjaustyti pakankamai smulkiai. Pirmiausia pakepti vyniotinį (nuo jo išsiskleidžia šiek tiek riebaliukų, tad papildomai aliejaus nereikia). Tuomet suberti supjaustytas daržoves, o česnako galvutes įmesti nenuluptas ir apkepti. Kai viskas apkepa, užpilti paruoštą mišinuką: porą šaukštų miltų sumaišyti su stikline vandens. Dar keletą minučių pakepti ir ant galo įdėti porą šaukštų neriebios grietinės. Jei kam reikia, pridėti prieskonių.
Visus produktus, išskyrus česnakus, supjaustyti pakankamai smulkiai. Pirmiausia pakepti vyniotinį (nuo jo išsiskleidžia šiek tiek riebaliukų, tad papildomai aliejaus nereikia). Tuomet suberti supjaustytas daržoves, o česnako galvutes įmesti nenuluptas ir apkepti. Kai viskas apkepa, užpilti paruoštą mišinuką: porą šaukštų miltų sumaišyti su stikline vandens. Dar keletą minučių pakepti ir ant galo įdėti porą šaukštų neriebios grietinės. Jei kam reikia, pridėti prieskonių.