• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (smulkinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai porų
  • 1/4 stiklinės baltojo vyno (sausas)
  • 750 gramų pievagrybių
  • 1 stiklinė grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 3 stiklinės sultinio (daržovių)
  • 1 vienetas žiedinių kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žiedinį kopūstą pasmulkinti, sumaišyti su druska pipirais bei 2 šaukštais aliejaus ir sudėti į kepimo skardą.
    Pakepinti apie 20-30 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Įkaitinti didelėje keptuvėje likusį aliejų ir pakepinti apie 5 min. susmulkintus porus (baltąsias jų dalis).
    Sudėti susmulkintą česnaką ir pakepinti apie1 min., kol pasiskleis aromatas.
    Sudėti smulkintus pievagrybius bei čiobrelius ir pakepinti apie 15 min., kol grybai suminkštės.
    Sudėti žaliąsas, smulkintas porų dalis ir pakepinti apie 5 min.
    Supilti vyną, sultinį, sudėti pakepintą žiedinį kopūstą ir patroškinti apie 30 min.
    Paskaninti druska bei pipirais.
    Išvirtą sriubą sutrinti bei sumaišyti su grietinėle.
    Skanaus.

Autorius: Ovidijus

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (smulkinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai porų
  • 1/4 stiklinės baltojo vyno (sausas)
  • 750 gramų pievagrybių
  • 1 stiklinė grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 3 stiklinės sultinio (daržovių)
  • 1 vienetas žiedinių kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žiedinį kopūstą pasmulkinti, sumaišyti su druska pipirais bei 2 šaukštais aliejaus ir sudėti į kepimo skardą.
    Pakepinti apie 20-30 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Įkaitinti didelėje keptuvėje likusį aliejų ir pakepinti apie 5 min. susmulkintus porus (baltąsias jų dalis).
    Sudėti susmulkintą česnaką ir pakepinti apie1 min., kol pasiskleis aromatas.
    Sudėti smulkintus pievagrybius bei čiobrelius ir pakepinti apie 15 min., kol grybai suminkštės.
    Sudėti žaliąsas, smulkintas porų dalis ir pakepinti apie 5 min.
    Supilti vyną, sultinį, sudėti pakepintą žiedinį kopūstą ir patroškinti apie 30 min.
    Paskaninti druska bei pipirais.
    Išvirtą sriubą sutrinti bei sumaišyti su grietinėle.
    Skanaus.

Autorius: Ovidijus

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų