Grybus nulupti, supjaustyti ir apkepti aliejuje. Šparagines pupeles supjaustyti į kelias dalis ir taip pat apkepti kartu su žolelėmis bei druska. Svogūnus stambiai supjaustyti. Visus ingredientus sumaišyti, pridėti rukolos ar kitų žalumynų ir patiekti.
Autorius: Tomas
INGREDIENTAI:
2 vienetai svogūnų (raudoni, marinuoti)
4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (Provanso žolelės)
200 gramų sparaginių pupelių
1 sauja gražgarsčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus nulupti, supjaustyti ir apkepti aliejuje. Šparagines pupeles supjaustyti į kelias dalis ir taip pat apkepti kartu su žolelėmis bei druska. Svogūnus stambiai supjaustyti. Visus ingredientus sumaišyti, pridėti rukolos ar kitų žalumynų ir patiekti.