Grybus nuvalyti ir supjaustyti riekelėmis. Grybus sudėti į aliejumi pateptą kepimo skardą, ant viršaus sudėti mocarela sūrio gabaliukus, apibarstyti smulkintomis čiobrelio šakelėmis, druska, pipirais ir apšlakstyti aliejumi. Pakepinti viską apie 10-15 min. 190 laipsnių temperatūroje. Patiekti su petražolėmis ir kepta duona. Gero apetito!
Autorius: Kamilė
INGREDIENTAI:
2 vienetai čiobrelių (šakelės)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek petražolių
šiek tiek alyvuogių aliejaus
200 gramų pievagrybių
šiek tiek druskos
150 gramų mocarelos sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus nuvalyti ir supjaustyti riekelėmis. Grybus sudėti į aliejumi pateptą kepimo skardą, ant viršaus sudėti mocarela sūrio gabaliukus, apibarstyti smulkintomis čiobrelio šakelėmis, druska, pipirais ir apšlakstyti aliejumi. Pakepinti viską apie 10-15 min. 190 laipsnių temperatūroje. Patiekti su petražolėmis ir kepta duona. Gero apetito!