INGREDIENTAI:
- 1 vienetas cukraus (žiupsnelis)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas kukurūzų (skardinėje)
- 1 vienetas petražolių (ryšulėlis)
- 1 vienetas pupelių (skardinėje)
- 1 vienetas pupų (didelės, skardinėje)
- šiek tiek salotų (lapai)
- 2 vienetai svogūnų
- 1 vienetas žirnių (skardinėje)
- 400 gramų jautienos (virta šoninė)
- 100 gramų majonezo
- 50 gramų grietinėlės (saldi)
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pupas, pupeles, kukurūzus ir žirnelius nuvarvinti ir
sudėti į dubenį. Jautienos šoninę supjaustyti plonais griežinėliais. Svogūnus supjaustyti juostelėmis.
Visus produktus sumaišyti.
Ruošiant padažą, majonezą gerai suplakti su grietinėle ir kario padažu, paskaninti druska, pipirais, cukrumi ir aštriu pipirų padažu. Padažą supilti i salotas ir sumaišyti. Salotų lapus gražiai išdėlioti lėkštėse, sudėti į jas salotas ir apdėti bekono griežinėliais. Pabarstyti šviežiai supjaustytomis petražolėmis.
REKLAMA