Supjaustyti triušieną gabalais, pasūdyti ir apkepinti riebaluose. Į indo dugną sudėti lašinių gabaliukus, ant jų triušieną, smulkintas morkas, įmesti kelis juodųjų pipirų žirnelius, lauro lapą, smulkintas prieskonines žoleles (ar džiovintas) užpilti pienu, uždengti ir troškinti ant silpnos ugnies, kol suminkštės mėsa. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek krapų
šiek tiek laurų lapų (lapai)
šiek tiek mairūnų
1 valgomasis šaukštas margarino
2 vienetai morkų
šiek tiek rozmarino
150 gramų kiaulės lašinių
600 gramų triušienos
150 gramų pieno
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustyti triušieną gabalais, pasūdyti ir apkepinti riebaluose. Į indo dugną sudėti lašinių gabaliukus, ant jų triušieną, smulkintas morkas, įmesti kelis juodųjų pipirų žirnelius, lauro lapą, smulkintas prieskonines žoleles (ar džiovintas) užpilti pienu, uždengti ir troškinti ant silpnos ugnies, kol suminkštės mėsa. Skanaus!