INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- 2 česnakų
- 250 gramų pomidorų pastos (įdarui)
- šiek tiek taukų (riebalų) (skardai patepti)
- šiek tiek jautienos (rūkyta nugarinė, Biovela, įdarui)
- 500 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų pievagrybių (įdarui)
- 1 stiklinė vandens
- 150 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus (įdarui)
- 30 gramų mielių
- šiek tiek raudonėlių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus ir mieles išmaišyti su apyšilčiu vandeniu, įpilti šaukštą aliejaus, užminkyti tešlą ir palikti, kad pakiltų. Formą ištepti taukais, po to sudėti suformuotą tešlą, aptepti aliejumi ir keliose vietose subadyti šakute. Sudėti nugarinę, supjaustytus pievagrybius, pabarstyti viską prieskoniais. Iš viršaus gausiai pabarstyti fermentiniu sūriu. Patiekti tuoj pat, karštą. Papuošti pomidorais ir baziliku.
Autorius: Inesa
REKLAMA