• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės vandens
  • 50 mililitrų alyvuogių aliejaus
  • 7 gramai sausų mielių
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • Įdarui:
  • 200 gramų krevečių be kevalo
  • 150 gramų mocarelos sūrio
  • 100 mililitrų pomidorų padažo
  • 1 sauja kaparėlių
  • Pabarstymui:
  • šiek tiek petražolių

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės vandens
  • 50 mililitrų alyvuogių aliejaus
  • 7 gramai sausų mielių
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • Įdarui:
  • 200 gramų krevečių be kevalo
  • 150 gramų mocarelos sūrio
  • 100 mililitrų pomidorų padažo
  • 1 sauja kaparėlių
  • Pabarstymui:
  • šiek tiek petražolių

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus sumaišyti su mielėmis ir druska. Užpilti šiltu vandeniu ir alyvuogių aliejumi. Užminkyti tešlą, uždengti rankšluosčiu ir palikti šiltoje vietoje 50 minučių.
  2. Pakilusią tešlą iškočioti 0,5-1 cm storio, ištepti pomidorų padažu. Pabarstyti tarkuotu sūriu, sudėti krevetes ir kaparėlius.
  3. Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių ir kepti apie 10 minučių. Picą pagardinti kapotomis petražolėmis.

Autorius: Smiltė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų