Padažui: Ant to pado patept ir ant gatavos picos iškeptos užsidėt. Kečupas (aštrus) majonezas adžika (aštri)
Gaminimas: Sudėti visus produktus į duonkepę, nustatyti tešlos minkymo režimą ir laukti kol mašina atliks visą juodą darbą.
Kai duonkepė baigs minkyti, išverskite tešlą ant lengvai aliejumi patepto paviršiaus. Porą kartų perminkykite ir dėkite į aliejumi pateptą dubenėlį, uždenkite audinio skepetaite ar maistine plėvele ir leiskite tešlai 'pailsėti' dar 10 minučių.
Tešlą plonai iškočiokite, įkelkite tešlą į skardą su išteptu aliejumi ir ištepkite padažu (pomidorų kečupas aštrus, majonezas), adžika) ir sudėkite tai, ką labiausiai mėgstate arba šaldytuvo likučius. Mes švarinom šaldytuvą, tai ant picos atsidūrė pomidorai, dešra, paprika (įvairių spalvų, grybai šviežūs, svogūnai, cukinija, petražolės, ant viršaus užbarsčiau daugybe sūrio. Man iš šios tešlos pirma dieną išėjo trys picos, ir dar kitai dienai išėjo dvi picos. Labai sočios ir skanios. O skanumas priklauso jau nuo jūsų pačių tai ką susidėsite ant pado. O padas gaunasi labai plonas,skanus ir minkštas, ne toks kaip parduotuvėje, net neįmanoma lyginti su parduotuve.
Padažui: Ant to pado patept ir ant gatavos picos iškeptos užsidėt. Kečupas (aštrus) majonezas adžika (aštri)
Gaminimas: Sudėti visus produktus į duonkepę, nustatyti tešlos minkymo režimą ir laukti kol mašina atliks visą juodą darbą.
Kai duonkepė baigs minkyti, išverskite tešlą ant lengvai aliejumi patepto paviršiaus. Porą kartų perminkykite ir dėkite į aliejumi pateptą dubenėlį, uždenkite audinio skepetaite ar maistine plėvele ir leiskite tešlai 'pailsėti' dar 10 minučių.
Tešlą plonai iškočiokite, įkelkite tešlą į skardą su išteptu aliejumi ir ištepkite padažu (pomidorų kečupas aštrus, majonezas), adžika) ir sudėkite tai, ką labiausiai mėgstate arba šaldytuvo likučius. Mes švarinom šaldytuvą, tai ant picos atsidūrė pomidorai, dešra, paprika (įvairių spalvų, grybai šviežūs, svogūnai, cukinija, petražolės, ant viršaus užbarsčiau daugybe sūrio. Man iš šios tešlos pirma dieną išėjo trys picos, ir dar kitai dienai išėjo dvi picos. Labai sočios ir skanios. O skanumas priklauso jau nuo jūsų pačių tai ką susidėsite ant pado. O padas gaunasi labai plonas,skanus ir minkštas, ne toks kaip parduotuvėje, net neįmanoma lyginti su parduotuve.