• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 700 mililitrų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 250 mililitrų vandens (šiltas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 3 arbatiniai šaukšteliai mielių (sausos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlai reikalingi produktai nurodyti aukščiau.

    Įdarui reiks:
    paprika
    svogūnas
    cukinija
    grybai
    petražolės
    pomidorai
    sūris (kuo daugiau)
    Dešra (rūkyta)

    Padažui:
    Ant to pado patept ir ant gatavos picos iškeptos užsidėt.
    Kečupas (aštrus)
    majonezas
    adžika (aštri)


    Gaminimas:
    Sudėti visus produktus į duonkepę, nustatyti tešlos minkymo režimą ir laukti kol mašina atliks visą juodą darbą.

    Kai duonkepė baigs minkyti, išverskite tešlą ant lengvai aliejumi patepto paviršiaus. Porą kartų perminkykite ir dėkite į aliejumi pateptą dubenėlį, uždenkite audinio skepetaite ar maistine plėvele ir leiskite tešlai 'pailsėti' dar 10 minučių.

    Tešlą plonai iškočiokite, įkelkite tešlą į skardą su išteptu aliejumi ir ištepkite padažu (pomidorų kečupas aštrus, majonezas), adžika) ir sudėkite tai, ką labiausiai mėgstate arba šaldytuvo likučius. Mes švarinom šaldytuvą, tai ant picos atsidūrė pomidorai, dešra, paprika (įvairių spalvų, grybai šviežūs, svogūnai, cukinija, petražolės, ant viršaus užbarsčiau daugybe sūrio.
    Man iš šios tešlos pirma dieną išėjo trys picos, ir dar kitai dienai išėjo dvi picos. Labai sočios ir skanios. O skanumas priklauso jau nuo jūsų pačių tai ką susidėsite ant pado. O padas gaunasi labai plonas,skanus ir minkštas, ne toks kaip parduotuvėje, net neįmanoma lyginti su parduotuve.

    Skanaus!

    P.s. prie šios picos labai dera alus.

Autorius: meja

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 700 mililitrų kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 250 mililitrų vandens (šiltas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 3 arbatiniai šaukšteliai mielių (sausos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlai reikalingi produktai nurodyti aukščiau.

    Įdarui reiks:
    paprika
    svogūnas
    cukinija
    grybai
    petražolės
    pomidorai
    sūris (kuo daugiau)
    Dešra (rūkyta)

    Padažui:
    Ant to pado patept ir ant gatavos picos iškeptos užsidėt.
    Kečupas (aštrus)
    majonezas
    adžika (aštri)


    Gaminimas:
    Sudėti visus produktus į duonkepę, nustatyti tešlos minkymo režimą ir laukti kol mašina atliks visą juodą darbą.

    Kai duonkepė baigs minkyti, išverskite tešlą ant lengvai aliejumi patepto paviršiaus. Porą kartų perminkykite ir dėkite į aliejumi pateptą dubenėlį, uždenkite audinio skepetaite ar maistine plėvele ir leiskite tešlai 'pailsėti' dar 10 minučių.

    Tešlą plonai iškočiokite, įkelkite tešlą į skardą su išteptu aliejumi ir ištepkite padažu (pomidorų kečupas aštrus, majonezas), adžika) ir sudėkite tai, ką labiausiai mėgstate arba šaldytuvo likučius. Mes švarinom šaldytuvą, tai ant picos atsidūrė pomidorai, dešra, paprika (įvairių spalvų, grybai šviežūs, svogūnai, cukinija, petražolės, ant viršaus užbarsčiau daugybe sūrio.
    Man iš šios tešlos pirma dieną išėjo trys picos, ir dar kitai dienai išėjo dvi picos. Labai sočios ir skanios. O skanumas priklauso jau nuo jūsų pačių tai ką susidėsite ant pado. O padas gaunasi labai plonas,skanus ir minkštas, ne toks kaip parduotuvėje, net neįmanoma lyginti su parduotuve.

    Skanaus!

    P.s. prie šios picos labai dera alus.

Autorius: meja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų