INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- 3 česnakų
- 1 stiklinė moliūgų (sėklos, pakepintos)
- 1 vienetas batono (prancūziškas)
- 170 gramų parmezano sūrio (tarkuotas)
- 1.5 valgomojo šaukšto aliejaus (moliūgų sėklų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Prancūzišką batoną supjaustyti riekutėmis, patepti trupučiu moliūgų sėklų aliejaus ir užtepti trintu česnaku. Sudėti į kepimo skardą, trumpam įkišti į karštą orkaitę, gražiai parusvinti.
Plaktuvu moliūgų sėklas, tarkuotą parmezano sūrį, nutarkuotą citrinos žievelę, išspaustas citrinos sultis ir aliejų suplakti iki vientisos masės.
Ištraukti batono riekutes ir dar karštas aptepti paruošta mase.
REKLAMA