• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės bazilikų (švieži lapeliai)
  • 250 gramų parmezano sūrio (tarkuotas)
  • 1 stiklinė graikinių riešutų (arba žemės)
  • 1 stiklinė alyvuogių aliejaus (aukščiausios rūšies)
  • 10 skiltelių česnakų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visus ingredientus (išskyrus sūrį) sudėkite į produktų smulkintuvą (blenderį) ir susmulkinkite.
  2. Po truputį supilkite alyvuogių aliejų, suberkite sūrį, pagardinkite druska, šviežiai sumaltais juodaisiais pipirais ir viską išmaišykite.
    Iš nurodytų ingredientų kiekio pagaminsite maždaug 500 ml Pesto padažo.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų