INGREDIENTAI:
- 6 valgomieji šaukštai cukraus
- 5 vienetai persikų
- 5 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 500 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto (tirpintas)
- 200 gramų grietinės
- 100 gramų kokosų (drožlės)
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir atskirai išplakti.
Cukrų ir žiupsnelį druskos sumaišyti su sviestu, grietine ir kiaušinių tryniais.
Varškę sumaišyti su kokosų drožlėmis ir trynių mase. Įmaišyti gerai išplaktus baltymus.
Įmaišyti miltus.
Tešlą sudėti į kepimo indą, ant viršaus sudėti persikų skilteles. Pabarstyti kepimo milteliais.
Kepti orkaitėje iki 180C apie 50 min.
Autorius: Giedrė
INGREDIENTAI:
- 6 valgomieji šaukštai cukraus
- 5 vienetai persikų
- 5 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 500 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto (tirpintas)
- 200 gramų grietinės
- 100 gramų kokosų (drožlės)
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir atskirai išplakti.
Cukrų ir žiupsnelį druskos sumaišyti su sviestu, grietine ir kiaušinių tryniais.
Varškę sumaišyti su kokosų drožlėmis ir trynių mase. Įmaišyti gerai išplaktus baltymus.
Įmaišyti miltus.
Tešlą sudėti į kepimo indą, ant viršaus sudėti persikų skilteles. Pabarstyti kepimo milteliais.
Kepti orkaitėje iki 180C apie 50 min.
Autorius: Giedrė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI