Persikus perpjauname pusiau, išimame kaulus. Mascarpone sūrį ištriname su liesa grietinėle, cukrumi, smulkintais riešutais, citrinų sultimis ir konjaku. Į persikų vidų pridedame pagamintos masės ir pusvalandžiui padedame į šaldytuvą. Prieš patiekdami ant kiekvienos puselės užkrečiame standžiai plaktos grietinėlės. Skanaus :)
Autorius: Diana
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas cukraus (rudasis)
4 vienetai persikų
150 mililitrų grietinėlės (35 % riebumo)
2 valgomieji šaukštai grietinėlės (liesa)
1 valgomasis šaukštas konjako
50 gramų riešutų (graikiniai, smulkinti)
200 gramų maskarponės sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Persikus perpjauname pusiau, išimame kaulus. Mascarpone sūrį ištriname su liesa grietinėle, cukrumi, smulkintais riešutais, citrinų sultimis ir konjaku. Į persikų vidų pridedame pagamintos masės ir pusvalandžiui padedame į šaldytuvą. Prieš patiekdami ant kiekvienos puselės užkrečiame standžiai plaktos grietinėlės. Skanaus :)