• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 1/3 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių (malti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 200 gramų paprikų (geltonoji)
  • 200 gramų paprikų (raudonoji)
  • 150 gramų ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 450 gramų antienos (krūtinėlė)
  • šiek tiek druskos
  • 2 stiklinės sultinio
  • 4 valgomieji šaukštai razinų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio ciberžolės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustome 2 cm dydžio kubeliais, smulkiai supjaustome svogūną.
    Paprikas nuplauname, išimame sėklas ir supjaustome juostelėmis.
    Mėsą pakepiname aliejuje, po to sudedame svogūnus, paprikas, razinas, česnaką ir ryžius.
    Kepame toliau, kol ryžiai taps skaidrūs tada užpilame sultiniu, sudedame prieskonius ir troškiname dar 50 min., kol suminkštės mėsa.
    Skanaus.

Autorius: Julija

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 1/3 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių (malti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 200 gramų paprikų (geltonoji)
  • 200 gramų paprikų (raudonoji)
  • 150 gramų ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 450 gramų antienos (krūtinėlė)
  • šiek tiek druskos
  • 2 stiklinės sultinio
  • 4 valgomieji šaukštai razinų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio ciberžolės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustome 2 cm dydžio kubeliais, smulkiai supjaustome svogūną.
    Paprikas nuplauname, išimame sėklas ir supjaustome juostelėmis.
    Mėsą pakepiname aliejuje, po to sudedame svogūnus, paprikas, razinas, česnaką ir ryžius.
    Kepame toliau, kol ryžiai taps skaidrūs tada užpilame sultiniu, sudedame prieskonius ir troškiname dar 50 min., kol suminkštės mėsa.
    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų