Mėsą supjaustome 2 cm dydžio kubeliais, smulkiai supjaustome svogūną. Paprikas nuplauname, išimame sėklas ir supjaustome juostelėmis. Mėsą pakepiname aliejuje, po to sudedame svogūnus, paprikas, razinas, česnaką ir ryžius. Kepame toliau, kol ryžiai taps skaidrūs tada užpilame sultiniu, sudedame prieskonius ir troškiname dar 50 min., kol suminkštės mėsa. Skanaus.
Autorius: Julija
INGREDIENTAI:
3 česnakų
1/3 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių (malti)
šiek tiek juodųjų pipirų
200 gramų paprikų (geltonoji)
200 gramų paprikų (raudonoji)
150 gramų ryžių
1 vienetas svogūnų
450 gramų antienos (krūtinėlė)
šiek tiek druskos
2 stiklinės sultinio
4 valgomieji šaukštai razinų
0.5 arbatinio šaukštelio ciberžolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustome 2 cm dydžio kubeliais, smulkiai supjaustome svogūną. Paprikas nuplauname, išimame sėklas ir supjaustome juostelėmis. Mėsą pakepiname aliejuje, po to sudedame svogūnus, paprikas, razinas, česnaką ir ryžius. Kepame toliau, kol ryžiai taps skaidrūs tada užpilame sultiniu, sudedame prieskonius ir troškiname dar 50 min., kol suminkštės mėsa. Skanaus.