• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 gramų kiaulės lašinių (rūkyti)
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 500 mililitrų pieno
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių
  • 500 mililitrų pasukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustytus svogūnus, lašinukus apkepame aliejuje. Mikseryje išplakame pasukas, pieną, miltus, prieskonius, bei pakepintus svogūnus su lašinukais. Viską suplakame. Po to masę supilame į puodą ir kaitiname ant silpnos ugnies 10 min.

    Tinka prie mėsos, žuvies, bulvių patiekalų. Skanaus.

Autorius: Rimantas

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 gramų kiaulės lašinių (rūkyti)
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 500 mililitrų pieno
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių
  • 500 mililitrų pasukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustytus svogūnus, lašinukus apkepame aliejuje. Mikseryje išplakame pasukas, pieną, miltus, prieskonius, bei pakepintus svogūnus su lašinukais. Viską suplakame. Po to masę supilame į puodą ir kaitiname ant silpnos ugnies 10 min.

    Tinka prie mėsos, žuvies, bulvių patiekalų. Skanaus.

Autorius: Rimantas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų