INGREDIENTAI:
- 300 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 15 gramų sviesto
- 250 mililitrų sultinio
- 30 gramų avienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš miltų, kiaušinio, sviesto ir žiupsnelio druskos suminkyti tešlą ir pusvalandžiui palikti.
Avieną susmulkinti, bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Bulves ir mėsą permaišyti, sudėti į pudingo formą ir užpilti sultiniu, kad būtų apsemta. Įberti druskos, maltų pipirų.
Iš tešlos iškočioti paplotėlį ir kaip dangteliu uždengti paštetą, prispaudžiant prie formos kraštelių.
Apie 1,5 valandos kepti vidutiniškai įkaitintoje orkaitėje.
REKLAMA