Imamos švariai nuplautos neluptos bulvės, perpjaunamos pusiau, sudedamos į kepimo skardą, pabarstomos druska. Šalto rūkymo lašinukai supjaustomi maždaug 1 cm kūbeliais ir persmeigiami po kelis ant dantų krapštuko. Gauti iešmukai susmaigstomi į bulves ir pašaunami į orkaitę. Kepama apie 40 min. 170 laipsnių temperatūroje. Greita ir skanu, man asmeniškai patinka su troškintais raugintais kopūstais. Skanaus.
Autorius: Arvis
INGREDIENTAI:
3 vienetai bulvių
šiek tiek kiaulės lašinių (šalto rūkymo)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Imamos švariai nuplautos neluptos bulvės, perpjaunamos pusiau, sudedamos į kepimo skardą, pabarstomos druska. Šalto rūkymo lašinukai supjaustomi maždaug 1 cm kūbeliais ir persmeigiami po kelis ant dantų krapštuko. Gauti iešmukai susmaigstomi į bulves ir pašaunami į orkaitę. Kepama apie 40 min. 170 laipsnių temperatūroje. Greita ir skanu, man asmeniškai patinka su troškintais raugintais kopūstais. Skanaus.