• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas lydekų
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Puošimui papildomai reiks:
    1 indelis konservuotų kukurūzų
    pusė pomidoro
    pusė citrinos
    4 alyvuogės
    truputis petražolių.

    Išvalykite lydeką. Svogūną supjaustykite kubeliais, išspauskite citrinos sultis.
    Lydeką įtrinkite druskos, pipirų, citrinos sulčių bei svogūno kubelių mišiniu ir palikite 30 min.
    Tuomet nuo lydekos viršaus nuimkite svogūno kubelius ir sudėkite juos į lydekos pilvo ertmę. Į skardą įpilkite vandens, dėkite į ją lydeką, sviestą ir kepkite 200-220° C temperatūros orkaitėje, kol žuvis suminkštėja. Prieš patiekdami papuoškite konservuotais kukurūzais, pomidorų skiltelėmis, citrina, alyvomis ir žaliomis petražolių šakelėmis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų