REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užverdame vandenį,sudedame sultinio kubelius,nuluptas,smulkiais kubeliais pjaustytas bulves.
- Kol bulvės verda(apie 15 min.),nusilupame svogūną,smulkiai jį supjaustome ir apkepiname keptuvėje su aliejumi,kol gražiai pagels.Taip pat sudedame į puodą kartu su bulvėmis.
- Kai bulvės jau minkštos,sudedame lauro lapą,juoduosius pipirus ir prieš tai nuplautas,nuskabytais koteliais,smulkiai supjaustytas rūgštynes.Vasarą,pritrūkus šviežių rūgštynių,naudoju sūdytas arba džiovintas.Paverdame dar apie 2 min.Patiekiame su grietine ir šviežiais,smulkiai pjaustytais krapais arba petražolėmis.
REKLAMA