• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek rūgštynių
  • 3 bulvių
  • 2 sultinio (kubeliais)
  • 1 svogūnų
  • 1 laurų lapų (lapai)
  • 5 pipirai (juodi)
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek krapų (arba petražolės (švieži))

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek rūgštynių
  • 3 bulvių
  • 2 sultinio (kubeliais)
  • 1 svogūnų
  • 1 laurų lapų (lapai)
  • 5 pipirai (juodi)
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek krapų (arba petražolės (švieži))

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užverdame vandenį,sudedame sultinio kubelius,nuluptas,smulkiais kubeliais pjaustytas bulves.
  2. Kol bulvės verda(apie 15 min.),nusilupame svogūną,smulkiai jį supjaustome ir apkepiname keptuvėje su aliejumi,kol gražiai pagels.Taip pat sudedame į puodą kartu su bulvėmis.
  3. Kai bulvės jau minkštos,sudedame lauro lapą,juoduosius pipirus ir prieš tai nuplautas,nuskabytais koteliais,smulkiai supjaustytas rūgštynes.Vasarą,pritrūkus šviežių rūgštynių,naudoju sūdytas arba džiovintas.Paverdame dar apie 2 min.Patiekiame su grietine ir šviežiais,smulkiai pjaustytais krapais arba petražolėmis.

Autorius: Inga V.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų