Kepenėles apiberti šaukšteliu druskos ir užpilti pienu. Palikti šaldytuve nakčiai. Ryte kepenėles gerai nuplauti, išimti plėveles, apdžiovinti. Kiaušinius suplakti. Į atskirus indelius suberti miltus ir džiūvėsėlius. Kepenėles pavolioti iš pradžių miltuose, po to kiaušinio plakinyje ir tada džiūvėsėliuose. Kepti aliejuje iš abiejų pusių. Vieną pusę kepti apie 10 min, apversti ir kepti kitą pusę apie 5 min. Tada uždengti ir dar patroškinti 5 min.
Autorius: Karina
INGREDIENTAI:
500 gramų vištienos kepenėlių
3 vienetai kiaušinių
4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
6 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
1 stiklinė pieno
1 arbatinis šaukštelis druskos
5 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kepenėles apiberti šaukšteliu druskos ir užpilti pienu. Palikti šaldytuve nakčiai. Ryte kepenėles gerai nuplauti, išimti plėveles, apdžiovinti. Kiaušinius suplakti. Į atskirus indelius suberti miltus ir džiūvėsėlius. Kepenėles pavolioti iš pradžių miltuose, po to kiaušinio plakinyje ir tada džiūvėsėliuose. Kepti aliejuje iš abiejų pusių. Vieną pusę kepti apie 10 min, apversti ir kepti kitą pusę apie 5 min. Tada uždengti ir dar patroškinti 5 min.