• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų vištienos kepenėlių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 6 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 1 stiklinė pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kepenėles apiberti šaukšteliu druskos ir užpilti pienu. Palikti šaldytuve nakčiai. Ryte kepenėles gerai nuplauti, išimti plėveles, apdžiovinti.
    Kiaušinius suplakti. Į atskirus indelius suberti miltus ir džiūvėsėlius.
    Kepenėles pavolioti iš pradžių miltuose, po to kiaušinio plakinyje ir tada džiūvėsėliuose.
    Kepti aliejuje iš abiejų pusių. Vieną pusę kepti apie 10 min, apversti ir kepti kitą pusę apie 5 min. Tada uždengti ir dar patroškinti 5 min.

Autorius: Karina

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų vištienos kepenėlių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 6 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 1 stiklinė pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kepenėles apiberti šaukšteliu druskos ir užpilti pienu. Palikti šaldytuve nakčiai. Ryte kepenėles gerai nuplauti, išimti plėveles, apdžiovinti.
    Kiaušinius suplakti. Į atskirus indelius suberti miltus ir džiūvėsėlius.
    Kepenėles pavolioti iš pradžių miltuose, po to kiaušinio plakinyje ir tada džiūvėsėliuose.
    Kepti aliejuje iš abiejų pusių. Vieną pusę kepti apie 10 min, apversti ir kepti kitą pusę apie 5 min. Tada uždengti ir dar patroškinti 5 min.

Autorius: Karina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų