Kepta pangasija su padažu pagamintu iš daržovių ir pieno.
INGREDIENTAI:
- Marinatui:
- 600 gramų pangasijų filė
- 5 žiupsneliai pipirai
- 1 arbatinis šaukštelis bazilikų
- šiek tiek druskos
- Padažui:
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 400 mililitrų pieno
- 2 valgomieji šaukštai sviesto 82%
- 1 valgomasis šaukštas miltai
- 2 skiltelės česnakų
- 2 žiupsneliai sultinio
- Garnyrui:
- 8 vienetai bulvių
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pangasiją barstau pipirais, baziliku, druska pagal skonį ir palieku 1 valandai pasimarinuoti.
- Padažui tarkuoju morką, smulkinu svogūną ir pakepinu svieste maišant, įdedu pusę kubelio sultinio, miltų. Maišant pilu pieną, užverda ir nukaičiu, įspaudžiu česnaką. Viską gerai išmaišau.
- Pangasiją kepu su trupučiu aliejaus, verdu bulves ir piluosi kvapnaus padažo.
REKLAMA