Bananus nulupame, apšlakstome citrinų sultimis ir apibarstome cukrumi. Keptuvę patepame sviestu, įdedame bananus ir kepame po 1 minutę iš kiekvienos puses arba kol bananai suminkštės. Ant bananų supilame obuolių sultis ir kepame po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Sudedame bananus į lėkštes, pagardiname ledais, skanaujame.
Autorius: Agnė
INGREDIENTAI:
2 vienetai bananų
2 valgomieji šaukštai cukraus
50 mililitrų obuolių sulčių
šiek tiek ledų (vaniliniai)
2 arbatiniai šaukšteliai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bananus nulupame, apšlakstome citrinų sultimis ir apibarstome cukrumi. Keptuvę patepame sviestu, įdedame bananus ir kepame po 1 minutę iš kiekvienos puses arba kol bananai suminkštės. Ant bananų supilame obuolių sultis ir kepame po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Sudedame bananus į lėkštes, pagardiname ledais, skanaujame.