Supjaustyti prievagrybius stambesniais griežinėliais arba tiesiog pievagrybius per pusę perpjauti.
Tuo met sutarkuoti morkas, burokine tarka.
Užkaisti keptuvę, įdėti pievagrybius, kai pievagrybiai truputį susitrauks, tada sudėti morkas, truputį pakepinti, ir įdėti prieskonių, viską pakepinti ir sudėti grietinę, viską gerai išmaišyti. Dar pekepti kelias sukundes...
Skanaus!
Autorius: Emilija
INGREDIENTAI:
šiek tiek margarino
1 vienetas morkų
šiek tiek pievagrybių
šiek tiek grietinės
šiek tiek prieskonių (padažui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustyti prievagrybius stambesniais griežinėliais arba tiesiog pievagrybius per pusę perpjauti.
Tuo met sutarkuoti morkas, burokine tarka.
Užkaisti keptuvę, įdėti pievagrybius, kai pievagrybiai truputį susitrauks, tada sudėti morkas, truputį pakepinti, ir įdėti prieskonių, viską pakepinti ir sudėti grietinę, viską gerai išmaišyti. Dar pekepti kelias sukundes...