• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai citrinų
  • 3 valgomieji šaukštai garstyčių (Dižono)
  • 1 vienetas vištiena (1,5 kg svorio)
  • 1 arbatinis šaukštelis alyvuogių aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas žalumynų ((pvz., čiobrelis, mairūnas, bazilikas, raudnėlis, kalendra ir pan.))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
    Nedideliame dubenėlyje sumaišykite garstyčias, alyvuogių aliejų bei žalumynus.
    Vištą supjaustykite mažesniais gabalais ir įtrinkite pasigamintu marinatu.
    Taip paruoštą vištą palikite per naktį šaldytuve.
    Kitą dieną sudėkite vištą į folija išklotą ir aliejumi pateptą kepimo skardą.
    Kepkite apie 50 min.
    Tuomet apšlakstykite citrinų sultimis, apdėliokite citrinų griežinėliais ir pakepkite dar apie 5-8 min.
    Patiekite šiltą su mėgstamu garnyru.
    Skanaus

Autorius: Šarūnė

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai citrinų
  • 3 valgomieji šaukštai garstyčių (Dižono)
  • 1 vienetas vištiena (1,5 kg svorio)
  • 1 arbatinis šaukštelis alyvuogių aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas žalumynų ((pvz., čiobrelis, mairūnas, bazilikas, raudnėlis, kalendra ir pan.))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
    Nedideliame dubenėlyje sumaišykite garstyčias, alyvuogių aliejų bei žalumynus.
    Vištą supjaustykite mažesniais gabalais ir įtrinkite pasigamintu marinatu.
    Taip paruoštą vištą palikite per naktį šaldytuve.
    Kitą dieną sudėkite vištą į folija išklotą ir aliejumi pateptą kepimo skardą.
    Kepkite apie 50 min.
    Tuomet apšlakstykite citrinų sultimis, apdėliokite citrinų griežinėliais ir pakepkite dar apie 5-8 min.
    Patiekite šiltą su mėgstamu garnyru.
    Skanaus

Autorius: Šarūnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų