Kiaušinius suplakti, įdėti 25 g minkšto sviesto, supilti grietinėlę, suberti petražoles, druską ir pipirus. Viską vėl suplakti. Likusį sviestą ištirpinti keptuvėje ir supilti omleto masę, kepti apie 4 min. Omletą atvėsinti. Ant omleto uždėti lašišą, apšlakstyti ją citrinos sultimis, pabarstyti truputį žalumynų, tada omletą susukti į ruletą ir supjaustyti gabalais. Labai skani užkanda.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
8 vienetai kiaušinių
100 gramų lašišų (šalto rūkymo)
100 mililitrų grietinėlės
šiek tiek druskos
50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius suplakti, įdėti 25 g minkšto sviesto, supilti grietinėlę, suberti petražoles, druską ir pipirus. Viską vėl suplakti. Likusį sviestą ištirpinti keptuvėje ir supilti omleto masę, kepti apie 4 min. Omletą atvėsinti. Ant omleto uždėti lašišą, apšlakstyti ją citrinos sultimis, pabarstyti truputį žalumynų, tada omletą susukti į ruletą ir supjaustyti gabalais. Labai skani užkanda.