• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
  • 8 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų lašišų (šalto rūkymo)
  • 100 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius suplakti, įdėti 25 g minkšto sviesto, supilti grietinėlę, suberti petražoles, druską ir pipirus. Viską vėl suplakti.
    Likusį sviestą ištirpinti keptuvėje ir supilti omleto masę, kepti apie 4 min.
    Omletą atvėsinti.
    Ant omleto uždėti lašišą, apšlakstyti ją citrinos sultimis, pabarstyti truputį žalumynų, tada omletą susukti į ruletą ir supjaustyti gabalais.
    Labai skani užkanda.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
  • 8 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų lašišų (šalto rūkymo)
  • 100 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius suplakti, įdėti 25 g minkšto sviesto, supilti grietinėlę, suberti petražoles, druską ir pipirus. Viską vėl suplakti.
    Likusį sviestą ištirpinti keptuvėje ir supilti omleto masę, kepti apie 4 min.
    Omletą atvėsinti.
    Ant omleto uždėti lašišą, apšlakstyti ją citrinos sultimis, pabarstyti truputį žalumynų, tada omletą susukti į ruletą ir supjaustyti gabalais.
    Labai skani užkanda.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų