INGREDIENTAI:
- 5 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek muskato
- 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
- 3 vienetai svogūnų
- 150 gramų kiaulės lašinių
- 5 vienetai kiaušinių
- 100 gramų pieno (olandiškas)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lašiniai supjaustomi gabaliukais ir pakepinami, sudedami stambiais griežinėliais supjaustyti svogūnai, smulkiai supjaustytos bulvės, keptuvė uždengiama dangčiu ir ant silpnos ugnies kepama, kol bulvės gražiai pagels. Tada užberiamas sutarkuotas sūris ir petražolės, ant jų supilami išplakti su muskato riešutu, pipirais ir druska, kiaušiniai. Kepama orkaitėje. Valgoma su salotomis.
REKLAMA