• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų bulvių
  • 5 gramai čiobrelių (šviežūs)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 50 gramų porų
  • 30 gramų svogūnų (šalotai)
  • 50 mililitrų alyvuogių aliejaus
  • 30 mililitrų baltojo vyno
  • 150 mililitrų grietinėlės (36%)
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų plekšnių (filė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nuskusti, išvirti. Šalotus ir porus supjaustyti griežinėliais, kambalos filė ir bulves kubeliais. Į troškintuvą supilti alyvuogių aliejų, sudėti svogūnus, porus, žuvį ir bulves, pakepinti 5-7 minutes, supilti vyną ir grietinėlę, pagal skonį įberti druskos ir juodųjų pipirų.
    Patiekiant papuošti čiobrelio šakele.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų