INGREDIENTAI:
- 100 gramų bulvių
- 5 gramai čiobrelių (šviežūs)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 50 gramų porų
- 30 gramų svogūnų (šalotai)
- 50 mililitrų alyvuogių aliejaus
- 30 mililitrų baltojo vyno
- 150 mililitrų grietinėlės (36%)
- šiek tiek druskos
- 100 gramų plekšnių (filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves nuskusti, išvirti. Šalotus ir porus supjaustyti griežinėliais, kambalos filė ir bulves kubeliais. Į troškintuvą supilti alyvuogių aliejų, sudėti svogūnus, porus, žuvį ir bulves, pakepinti 5-7 minutes, supilti vyną ir grietinėlę, pagal skonį įberti druskos ir juodųjų pipirų.
Patiekiant papuošti čiobrelio šakele.
REKLAMA