Pirmiausia pakepiname svieste džiūvėsėlius ir sumaišykite juos su tarkuotais obuoliais, kiaušinių tryniais, cukrumi, vaniliniu cukrumi, cinamonu bei tarkuota citrinos žievele. Tuomet palengva maišant sudedame išplaktus baltymus. Paruoštą masę sudedame į sviestu išteptas formeles ir kepame pusę valandos 120 laipsnių temperatūros orkaitėje. Skanaus.
Autorius: Agnė
INGREDIENTAI:
šiek tiek cinamono
100 gramų cukraus
500 gramų obuolių
2 vienetai kiaušinių
4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
50 gramų sviesto
šiek tiek vanilinio cukraus
šiek tiek citrinos žievelės (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pirmiausia pakepiname svieste džiūvėsėlius ir sumaišykite juos su tarkuotais obuoliais, kiaušinių tryniais, cukrumi, vaniliniu cukrumi, cinamonu bei tarkuota citrinos žievele. Tuomet palengva maišant sudedame išplaktus baltymus. Paruoštą masę sudedame į sviestu išteptas formeles ir kepame pusę valandos 120 laipsnių temperatūros orkaitėje. Skanaus.