Iš visų komponentų užminkyti tešlą ir palikti šaldytuve 1 valandai. Po to iškočioti pusės centimetro storiu lakštą ir formele ar stikline išspausti skridinėlius. Jų turėtų būti lyginis skaičius. Ant vieno uždėti obuolio griežinėlį, džemo ir ant viršaus uždėti kitą skridinėlį. Kraštus gerai užspausti. Skridinėlius sudėti į popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepti 175 C temperatūroje. Iškepus apibarstyti miltiniu cukrumi, papuošti džemu. Dar liko šiek tiek tešlos tad suformavau viduriuką, kad laikytųsi uogienė ;) Skanaus
Autorius: Roberta
INGREDIENTAI:
šiek tiek citrinų (žievelė)
2.5 valgomojo šaukšto cukraus
125 gramai margarino
šiek tiek obuolių
1 vienetas kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
šiek tiek uogienės
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš visų komponentų užminkyti tešlą ir palikti šaldytuve 1 valandai. Po to iškočioti pusės centimetro storiu lakštą ir formele ar stikline išspausti skridinėlius. Jų turėtų būti lyginis skaičius. Ant vieno uždėti obuolio griežinėlį, džemo ir ant viršaus uždėti kitą skridinėlį. Kraštus gerai užspausti. Skridinėlius sudėti į popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepti 175 C temperatūroje. Iškepus apibarstyti miltiniu cukrumi, papuošti džemu. Dar liko šiek tiek tešlos tad suformavau viduriuką, kad laikytųsi uogienė ;) Skanaus