• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek citrinų (žievelė)
  • 2.5 valgomojo šaukšto cukraus
  • 125 gramai margarino
  • šiek tiek obuolių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek uogienės
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš visų komponentų užminkyti tešlą ir palikti šaldytuve 1 valandai.
    Po to iškočioti pusės centimetro storiu lakštą ir formele ar stikline išspausti skridinėlius.
    Jų turėtų būti lyginis skaičius.
    Ant vieno uždėti obuolio griežinėlį, džemo ir ant viršaus uždėti kitą skridinėlį.
    Kraštus gerai užspausti.
    Skridinėlius sudėti į popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepti 175 C temperatūroje.
    Iškepus apibarstyti miltiniu cukrumi, papuošti džemu.
    Dar liko šiek tiek tešlos tad suformavau viduriuką, kad laikytųsi uogienė ;)
    Skanaus

Autorius: Roberta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek citrinų (žievelė)
  • 2.5 valgomojo šaukšto cukraus
  • 125 gramai margarino
  • šiek tiek obuolių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek uogienės
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš visų komponentų užminkyti tešlą ir palikti šaldytuve 1 valandai.
    Po to iškočioti pusės centimetro storiu lakštą ir formele ar stikline išspausti skridinėlius.
    Jų turėtų būti lyginis skaičius.
    Ant vieno uždėti obuolio griežinėlį, džemo ir ant viršaus uždėti kitą skridinėlį.
    Kraštus gerai užspausti.
    Skridinėlius sudėti į popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepti 175 C temperatūroje.
    Iškepus apibarstyti miltiniu cukrumi, papuošti džemu.
    Dar liko šiek tiek tešlos tad suformavau viduriuką, kad laikytųsi uogienė ;)
    Skanaus

Autorius: Roberta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų