• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 stiklinė cukraus (rudasis)
  • 0.5 stiklinės lazdyno reišutų (smulkinti)
  • 8 vienetai obuolių (vidutiniai)
  • 1 stiklinė spanguolių (šviežios)
  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų (rupūs)
  • 110 gramų sviesto (kambario temperatūros)
  • 1 stiklinė avižinių dribsnių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Trupiniams išmaišyti dribsnius, miltus, cukrų ir cinamoną, sudėti mažais gabalėliais supjaustytą minkštą sviestą ir trinti tarp pirštų, kol neliks sausos masės ir gausis trupiniai. Į kepimo indą sudėti nuluptus, smulkiai supjaustytus obuolius, užberti spanguoles, pabarstyti cukrumi ir išmaišyti. Ant viršaus išdėlioti trupinių masę. Kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių, jeigu indeliai nedideli – 15-20 minučių.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 stiklinė cukraus (rudasis)
  • 0.5 stiklinės lazdyno reišutų (smulkinti)
  • 8 vienetai obuolių (vidutiniai)
  • 1 stiklinė spanguolių (šviežios)
  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų (rupūs)
  • 110 gramų sviesto (kambario temperatūros)
  • 1 stiklinė avižinių dribsnių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Trupiniams išmaišyti dribsnius, miltus, cukrų ir cinamoną, sudėti mažais gabalėliais supjaustytą minkštą sviestą ir trinti tarp pirštų, kol neliks sausos masės ir gausis trupiniai. Į kepimo indą sudėti nuluptus, smulkiai supjaustytus obuolius, užberti spanguoles, pabarstyti cukrumi ir išmaišyti. Ant viršaus išdėlioti trupinių masę. Kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių, jeigu indeliai nedideli – 15-20 minučių.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų