• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų cukraus
  • 3 vienetai obuolių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 150 mililitrų pieno
  • šiek tiek aliejaus
  • 100 gramų grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Trynius išplakite su cukrumi. Įmaišykite grietinę, pieną ir miltus.
    Baltymus išplakite iki putų. Tuomet atsargiai įmaišykite į tešlą. Kad baltymai geriau plaktųsi, įberkite žiupsnelį druskos.
    Išpjaukite specialiu peiliu obuolių šerdis.
    Supjaustykite obuolius 6-7 mm storio griežinėliais.
    Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
    Merkite obuolių griežinėlius į tešlą ir kepkite, kol abi pusės gražiai pagels.
    Skanaus :)

Autorius: Karolina

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų cukraus
  • 3 vienetai obuolių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 150 mililitrų pieno
  • šiek tiek aliejaus
  • 100 gramų grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Trynius išplakite su cukrumi. Įmaišykite grietinę, pieną ir miltus.
    Baltymus išplakite iki putų. Tuomet atsargiai įmaišykite į tešlą. Kad baltymai geriau plaktųsi, įberkite žiupsnelį druskos.
    Išpjaukite specialiu peiliu obuolių šerdis.
    Supjaustykite obuolius 6-7 mm storio griežinėliais.
    Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
    Merkite obuolių griežinėlius į tešlą ir kepkite, kol abi pusės gražiai pagels.
    Skanaus :)

Autorius: Karolina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų