• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai obuolių (dideli)
  • 200 gramų miltai
  • 100 mililitrų alaus (tamsus)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 sauja razinų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • Papuošimui:
  • šiek tiek cukraus pudros
  • Kepimui:
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai obuolių (dideli)
  • 200 gramų miltai
  • 100 mililitrų alaus (tamsus)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 sauja razinų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • Papuošimui:
  • šiek tiek cukraus pudros
  • Kepimui:
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nebūtina nulupti, išimti sėklides bei supjaustyti griežinėliais - jų turi gautis apie 8-10.
  2. Į dubenį suberti miltus, kepimo miltelius, cinamoną, įmušti kiaušinį, supilti alų. Suberti susmulkintas razinas ir gerai išmaišyti. Turi gautis grietinės tirštumo tešla, jeigu ji per skysta, pridėti šiek tiek miltų.
  3. Obuolių griežinėlius apvolioti šioje tešloje ir kepti vartant. Iškepus nusausinti nuo riebalų ant popierinės servetėlės. Prieš patiekiant apibarstyti cukraus pudra. Skanaus.

Autorius: silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų