Kiaulienos nugarinę supjaustome norimo dydžio ir storio kepsniais. Į majonezą įmaišome smulkintus svogūnus, petražoles, krapus, rozmariną ir šiame majonezo marinate apvoliojame kepsnius. Marinuojame apie 12 valandų. Prieš kepant kepsnius apibarstome druska ir šviežiai maltais pipirais. Kepame virš karštų žarijų.
Autorius: Ieva
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 valgomasis šaukštas krapų
1 valgomasis šaukštas petražolių
1 vienetas rozmarino (šakelės)
3 vienetai svogūnų
250 mililitrų majonezo
1.5 kilogramo kiaulės nugarinės
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos nugarinę supjaustome norimo dydžio ir storio kepsniais. Į majonezą įmaišome smulkintus svogūnus, petražoles, krapus, rozmariną ir šiame majonezo marinate apvoliojame kepsnius. Marinuojame apie 12 valandų. Prieš kepant kepsnius apibarstome druska ir šviežiai maltais pipirais. Kepame virš karštų žarijų.