• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų kiaulės nugarinės
  • 2 valgomieji šaukštai obuolių sulčių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai prieskonių
  • 1 vienetas anyžių

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų kiaulės nugarinės
  • 2 valgomieji šaukštai obuolių sulčių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai prieskonių
  • 1 vienetas anyžių

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nugarinę supjaustau storokais gabalais, pašlakstau sultimis, barstau prieskoniais, palieku 1 valandai.
  2. Lankstau į kelias dalis, maunu ant iešmo ir kepu ant laužiuko. Skanaus :)

Autorius: Vytenis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų