Kopūstą perpjauti į 4 dalis, dėti į didelį puodą, ant viršaus - avieną, morkas bei svogūnus (nepjaustytus) ir galiausiai užpilti vandens, kad apsemtų. Virti ant mažos ugnies virš 2 val. Patiekti šiltą. Skanaus!
Autorius: Dalia
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas kopūstų (vidutinio dydžio)
1 vienetas morkų (vidutinio dydžio)
1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
šiek tiek druskos
1 kilogramas avienos (mėsa arba kauliukai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kopūstą perpjauti į 4 dalis, dėti į didelį puodą, ant viršaus - avieną, morkas bei svogūnus (nepjaustytus) ir galiausiai užpilti vandens, kad apsemtų. Virti ant mažos ugnies virš 2 val. Patiekti šiltą. Skanaus!