• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 1 vienetas morkų (vidutinio dydžio)
  • 1 vienetas svogūnų (dideli)
  • 1 kilogramas kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 400 gramų pievagrybių
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (druska, pipirai, mėsos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Dideliame inde sudedame faršą, įmušame kiaušinius, išspaudžiame česnako skilteles, dedame pagal skonį prieskonius ir viską gerai išmaišome.

    2. Susipjaustome kūbeliais pievagrybius ir svogūną, susitarkuojame morką ir viską beriame į įkaitintą keptuvę su aliejumi, masę pagardiname druska ir pipirais. Viską pakepiname.

    3. Imame pailgą kepimo formą ir dugną paklojame maždaug 3 cm storio faršo sluoksniu.

    4. Supilame pakepintas daržoves ir tolygiai paskirstome antrą sluoksnį.

    5. Likusį faršą dedame ant viršaus ir taip pat tolygiai paskirstome, suformuodami trečią sluoksnį.

    6. Formą pašauname į įkaitintą orkaitę ir kepame 200°C temperatūroje apie 30 – 40 min.

    Skanaus!

    P.S. Dekoracijai pasirinkau alyvuoges. Prieš dedama pirmąjį faršo sluoksnį, formoje gražiai išdėsčiau alyvuoges ir tik tada pradėjau sluoksniavimą.

Autorius: Ernesta

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 1 vienetas morkų (vidutinio dydžio)
  • 1 vienetas svogūnų (dideli)
  • 1 kilogramas kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 400 gramų pievagrybių
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (druska, pipirai, mėsos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Dideliame inde sudedame faršą, įmušame kiaušinius, išspaudžiame česnako skilteles, dedame pagal skonį prieskonius ir viską gerai išmaišome.

    2. Susipjaustome kūbeliais pievagrybius ir svogūną, susitarkuojame morką ir viską beriame į įkaitintą keptuvę su aliejumi, masę pagardiname druska ir pipirais. Viską pakepiname.

    3. Imame pailgą kepimo formą ir dugną paklojame maždaug 3 cm storio faršo sluoksniu.

    4. Supilame pakepintas daržoves ir tolygiai paskirstome antrą sluoksnį.

    5. Likusį faršą dedame ant viršaus ir taip pat tolygiai paskirstome, suformuodami trečią sluoksnį.

    6. Formą pašauname į įkaitintą orkaitę ir kepame 200°C temperatūroje apie 30 – 40 min.

    Skanaus!

    P.S. Dekoracijai pasirinkau alyvuoges. Prieš dedama pirmąjį faršo sluoksnį, formoje gražiai išdėsčiau alyvuoges ir tik tada pradėjau sluoksniavimą.

Autorius: Ernesta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų