Jums reikės kepimo rankovės. Batoną sutrupinam gabalais, apipilam pienu, išminkom ir paliekam išbrinkti. Veršienos ir kiaulienos faršus sumaišom, įmušam kiaušinius ir išminkom, sudedam tarkuotas morkas, išbrinkusį batoną, smulkintą česnaką, prieskonius ir viską perminkom, formuojam apvalaina "zuikį", dedam ji į prakirptą rankovę, susukam, galus užrišam ir dedam į orkaitę 40 - 50 min. Po to nuimame rankovę ir dar zuikutį "paskrudinam" apie 15 min. Kai zuikis visiškai atvėsta, pjaustome ir tiekiam į stalą.
Autorius: Sandrius
INGREDIENTAI:
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai morkų
200 gramų kiaulės faršo
1 kilogramas veršio faršo
2 vienetai kiaušinių
0.5 vieneto batono
1 stiklinė pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (veršienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jums reikės kepimo rankovės. Batoną sutrupinam gabalais, apipilam pienu, išminkom ir paliekam išbrinkti. Veršienos ir kiaulienos faršus sumaišom, įmušam kiaušinius ir išminkom, sudedam tarkuotas morkas, išbrinkusį batoną, smulkintą česnaką, prieskonius ir viską perminkom, formuojam apvalaina "zuikį", dedam ji į prakirptą rankovę, susukam, galus užrišam ir dedam į orkaitę 40 - 50 min. Po to nuimame rankovę ir dar zuikutį "paskrudinam" apie 15 min. Kai zuikis visiškai atvėsta, pjaustome ir tiekiam į stalą.