REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 8
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešlą atšildyti. Cukrų sumaišyti su aguonomis. Razinas išplauti ir padžiauti. Sviestą išlydyti. Kiekvieną tešlos lakštą plonai iškočioti, gausiai sutepti išlydytų sviestų, apibarstyti (gausiai) aguonų-cukraus masę, pabarstyti razinomis. Netikro šimtalapio vyniotinis vyniojamas iš 2-3 (kaip aukščiau išvardinta) paruoštų lakštų. Negailėkite sviesto, nes bus sausas. Vyniotinius sudedame į kepimui skirtą formą ir kepame iš anksto iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 min., kol gražiai apskrus. Patikėkit, kas nežino tikrojo šimtalapio recepto neatskirs skonio.
Skanaus.
REKLAMA