• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 300 mililitrų apelsinų sulčių
  • šiek tiek citrinos rūgšties
  • 500 gramų grietinės
  • 1 valgomasis šaukštas želatinos (su kaupu)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpinti sultyse išbrinkintą želatiną. Išplakti baltymus su didžiąja dalimi cukraus, parūgštinti pagal skonį. Išplakti grietinę su likusiais keliais šaukštais cukraus. Toliau plakant grietinę ilgai ir nuobodžiai plona srovele pilti jau atvėsusią želatiną. Įmaišyti baltymus. Tik jau neplakti. Supilti į formą. Palaikyti šaldytuve. Papuošimui labai tinka tarkuotas šokoladas, galima ištirpinus juo apipilti

Autorius: justelez

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 300 mililitrų apelsinų sulčių
  • šiek tiek citrinos rūgšties
  • 500 gramų grietinės
  • 1 valgomasis šaukštas želatinos (su kaupu)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpinti sultyse išbrinkintą želatiną. Išplakti baltymus su didžiąja dalimi cukraus, parūgštinti pagal skonį. Išplakti grietinę su likusiais keliais šaukštais cukraus. Toliau plakant grietinę ilgai ir nuobodžiai plona srovele pilti jau atvėsusią želatiną. Įmaišyti baltymus. Tik jau neplakti. Supilti į formą. Palaikyti šaldytuve. Papuošimui labai tinka tarkuotas šokoladas, galima ištirpinus juo apipilti

Autorius: justelez

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų