• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 4 vienetai laurų lapų
  • 0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • 0.5 stiklinės acto (vynuoginis)
  • 0.5 stiklinės raudonojo vyno (nesaldus)
  • 1 vienetas aštunkojų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aštunkojį pirmiausia nuverdame apie 15-20 min, skystimą neišpilame, 1-2 samčius dedame į skardą, supilame actą, vyną, aliejų, pipirus, supjaustytus česnakus, lauro lapus ir šauname į įkaitinta orkaitę iki 180-200 C kepame. Būtina nuolat vartyti, kepame apie 40-60 min.

Autorius: REDA

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 4 vienetai laurų lapų
  • 0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • 0.5 stiklinės acto (vynuoginis)
  • 0.5 stiklinės raudonojo vyno (nesaldus)
  • 1 vienetas aštunkojų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aštunkojį pirmiausia nuverdame apie 15-20 min, skystimą neišpilame, 1-2 samčius dedame į skardą, supilame actą, vyną, aliejų, pipirus, supjaustytus česnakus, lauro lapus ir šauname į įkaitinta orkaitę iki 180-200 C kepame. Būtina nuolat vartyti, kepame apie 40-60 min.

Autorius: REDA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų