Aštunkojį pirmiausia nuverdame apie 15-20 min, skystimą neišpilame, 1-2 samčius dedame į skardą, supilame actą, vyną, aliejų, pipirus, supjaustytus česnakus, lauro lapus ir šauname į įkaitinta orkaitę iki 180-200 C kepame. Būtina nuolat vartyti, kepame apie 40-60 min.
Autorius: REDA
INGREDIENTAI:
4 česnakų
4 vienetai laurų lapų
0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus
0.5 stiklinės acto (vynuoginis)
0.5 stiklinės raudonojo vyno (nesaldus)
1 vienetas aštunkojų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aštunkojį pirmiausia nuverdame apie 15-20 min, skystimą neišpilame, 1-2 samčius dedame į skardą, supilame actą, vyną, aliejų, pipirus, supjaustytus česnakus, lauro lapus ir šauname į įkaitinta orkaitę iki 180-200 C kepame. Būtina nuolat vartyti, kepame apie 40-60 min.