INGREDIENTAI:
- 200 gramų bulvių
- 50 gramų margarino
- 2 vienetai svogūnų
- 50 gramų kiaulienos kumpio (rūkytas, virtas)
- 100 gramų jautienos (virta)
- 100 gramų jautienos inkstų (virti)
- 50 gramų dešrelių
- 50 gramų pomidorų padažo
- 100 gramų raugintų agurkų
- 1 litras sultinio (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visą recepte nurodytą įvairią mėsą supjaustykite kubeliais. Svogūną pakepinkite su margarinu ir pomidorų padažu. Raugintus agurkus supjaustykite kubeliais ir troškinkite, kol suminkštės. Į verdantį sultinį suberkite kubeliais supjaustytas bulves ir virkite, kol bulvės suminkštėja. Tuomet sudėkite kitus paruoštus produktus ir dar 10 min. virkite. Į šią sriubą galima įdėti alyvų be kauliukų, citrinų griežinėlių.
Sriubą siūlome valgyti su grietine.
REKLAMA