REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 15
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Irisus perpjaukite į dvi - tris dalis. Tada juos ištirpinkite garų vonelėje, kartu sudėkite "Rudu" kremą ir išmaišykite kartu su brendžiu. Maišykite lėtai, kol masė taps ganėtinai standi ir blizgi. Nuėmę nuo garų vonelės sumaišykite masę su tirpintu sviestu.Turimą masę dėkite į saldainiams ar ledukams skirtas formeles, o vidurio stenkitės pilnai neužpildyti. Paruoštas formeles 20 - 30 min. padėkite į šaldymo kamerą.
- Į atšaldytų saldainių viduriuką konditeriniu švirkštu spauskite tirpintą juodą šokoladą ir vėl padėkite saldainius į kamerą sustingti (maždaug 3 - 5 val.). Tada išimkite saldainius iš formelių ir iškart patiekite.
Skanaus.
REKLAMA