• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 150 mililitrų vandens
  • 250 gramų miltai
  • 15 gramų mielių
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 žiupsneliai cukraus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • Įdarui:
  • 150 gramų sūris
  • 150 gramų feta sūrio
  • 150 gramų krevečių (virtos)
  • 100 gramų alyvuogių
  • 1 vienetas rausvųjų svogūnų
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 6 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 3 žiupsneliai žolelių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 150 mililitrų vandens
  • 250 gramų miltai
  • 15 gramų mielių
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 žiupsneliai cukraus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • Įdarui:
  • 150 gramų sūris
  • 150 gramų feta sūrio
  • 150 gramų krevečių (virtos)
  • 100 gramų alyvuogių
  • 1 vienetas rausvųjų svogūnų
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 6 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 3 žiupsneliai žolelių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubenėlyje susmulkintas mieles supilkite drungną vandenį, suberkite cukrų ir druską.
  2. Maišykite, kol mielės ištirps. Įpilkite aliejaus ir gerai išmaišykite. Mielių ir aliejaus mišinį supilkite į miltus. Išminkius tešlą, pabarstykite ją miltais ir uždenkite rankšluosčiu. Palikite 2 valandoms, kad iškiltų.
  3. Iškočiojus plonai tešlą užtepkite pasiruošto pomidorų padažo ir užbarstykite tarkuoto sūrio.
  4. Dėti pjaustytą fetos sūrį, pjaustytus svogūnus, krevetes, pjaustytą pomidorą, grietinę, žoleles, alyvuoges.
  5. Kepti 10 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Autorius: Monika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų