REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 2
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į dubenėlyje susmulkintas mieles supilkite drungną vandenį, suberkite cukrų ir druską.
- Maišykite, kol mielės ištirps. Įpilkite aliejaus ir gerai išmaišykite. Mielių ir aliejaus mišinį supilkite į miltus. Išminkius tešlą, pabarstykite ją miltais ir uždenkite rankšluosčiu. Palikite 2 valandoms, kad iškiltų.
- Iškočiojus plonai tešlą užtepkite pasiruošto pomidorų padažo ir užbarstykite tarkuoto sūrio.
- Dėti pjaustytą fetos sūrį, pjaustytus svogūnus, krevetes, pjaustytą pomidorą, grietinę, žoleles, alyvuoges.
- Kepti 10 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
REKLAMA