Iš miltų, mielių, pieno, kiaušinio, cukraus ir druskos išminkome tešlą, kad neliptų prie rankų. Jei tešla limpa, įdedame dar miltų. Išminkytą tešlą iškočiojame ir palaukiame, kol pakils. Po to vėl iškočiojame į apvalų blyną ir aptepame aliejumi. Picos padą patepame pomidorų padažu, uždedame pjaustytą dešrą, pomidorų griežinėlius, smulkintą porą, agurką, griežinėliais pjaustytus marinuotus čili pipirus ir užberiame marinuotų kukurūzų. Apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame 180 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol sūris ištirps ir padas iškeps. Skanaus!
Iš miltų, mielių, pieno, kiaušinio, cukraus ir druskos išminkome tešlą, kad neliptų prie rankų. Jei tešla limpa, įdedame dar miltų. Išminkytą tešlą iškočiojame ir palaukiame, kol pakils. Po to vėl iškočiojame į apvalų blyną ir aptepame aliejumi. Picos padą patepame pomidorų padažu, uždedame pjaustytą dešrą, pomidorų griežinėlius, smulkintą porą, agurką, griežinėliais pjaustytus marinuotus čili pipirus ir užberiame marinuotų kukurūzų. Apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame 180 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol sūris ištirps ir padas iškeps. Skanaus!