• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai juodųjų pipirų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai morkų
  • 2/5 vieneto pastarnokų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 150 gramų vištienos širdelių
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 80 gramų pievagrybių
  • 100 gramų parmezano sūrio
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų grietinės
  • 1 vienetas laurų lapų
  • šiek tiek žolelių ir česnakų mišinio

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai juodųjų pipirų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai morkų
  • 2/5 vieneto pastarnokų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 150 gramų vištienos širdelių
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 80 gramų pievagrybių
  • 100 gramų parmezano sūrio
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų grietinės
  • 1 vienetas laurų lapų
  • šiek tiek žolelių ir česnakų mišinio

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas ir pastarnoką sutarkuoti su stambia tarka.
    Svogūną supjaustyti kubeliais ir apkepinti aliejuje, vėliau prie svogūnų sudėti grybus, pakepinti.
    Vištų širdeles išvirti su prieskoniais: SANTA MARIA lauro lapais, druska pipirais, SANTA MARIA žolelių ir česnakų mišiniu. Atvėsinti, supjaustyti smulkiais kubeliais.
    Visus produktus sumaišyti su grietine, tarkuotu sūriu ir prieskoniais.

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų